ANADOLU LİSESİ

Benek Koleji

Anadolu lisemizde:

9 ve 10. sınıflarda TYT(Temel Yeterlilik Testi) esaslı çalışılır. Bunun için altyapının güçlendirilmesi önemlidir. LGS temelli, derslerin tekrarları önemlidir.

11. ve 12. sınıflarda AYT(Alan Yeterlilik Testi) temelli çalışılır. TYT ise güçlü şekilde verilmeye devam edilir.

– Her ay DBS (Düzey Belirleme Sınavı) sınavlarımız ile öğrencilerimizin bireysel öğrenme becerileri en üst seviyeye çıkmasına özen gösterilir. Laboratuvar çalışmaları, araştırma projeleri ve sınıf dışı aktivitelerine yer verilir.

– YDS’ye (Yabancı Dil Sınavı’na) girecek öğrenciler için ideal okul Benek Koleji Anadolu Lisesidir.  Birçok çocuk lisede, Yabancı Dil Sınavı’na (YDS) girip İngilizce öğretmenliği, tercümanlık mesleğini seçmek istese de belirli sayıda öğrenci olmazsa okullar, bu bölümleri açmamaktadır. İşte bu konuda Benek Koleji Anadolu Lisesinde YDS bölümüzün açık olması, bu meslekleri seçen öğrencilere büyük avantaj sağlamaktadır. YDS alanını seçenlere okulumuzun bu fırsatından faydalamaya davet ediyoruz.

Ayrıca okul olarak yabancı ülkelerle (Romanya ve Finlandiyalı liseli öğrencileri ile yaptığımız gibi) Kardeş Okul Projelerimizi hayata geçirerek hem yabancı dilimizi geliştirme hem de farklı kültürleri tanımaya çalışıyoruz.

Benek Koleji öğrencileri, teknoloji, sosyal ve kültürel etkinlikleri ile yenilikçi öğretim yöntemleri sunarak onları gelecekteki mesleklerinde lider yapmaya hazırlar. Okulumuz, öğrencilerimizin üniversite sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olurken aynı zamanda onlara kariyerleri için gerekli becerileri kazandırmaya çaba gösterir.

Bölgemizde Anadolu Lisesi arayan değerli velilerimizi eğitim yuvamıza davet ediyoruz.

Benek Koleji Anadolu Lisesi 2023 Fiyat Politikamız📉

Çorlu’da Anadolu Lisesi fiyatları 2023 yılında birçok aile için önemli bir konudur. Okulumuz buradaki ilkesi nitelikli eğitim, depreme dayanıklı güvenli bina ve VELİ DOSTU olmaktır. LGS sonrası en çok aranan lise, iyi ve az mevcutlu anadolu liseleridir. Çünkü devlet anadolu liseleri 33-35 kişiliktir. Okulumuzun anadolu lise sınıf mevcudumuz 24 kişiliktir. Amacımız, az mevcutlu sınıflarda hem ortaokul eksiklerinin tamamlanması hem de lise dersleri ile üniversiteye en iyi şekilde hazırlanmaktır.

Okulumuz VELİ DOSTU okuldur. Anadolu Lisesi bölümümüzde öğrencilerimiz için belirlediğimiz fiyatlar, eğitim kalitemizi yansıtacak şekilde uygun seviyededir.

Ayrıca, öğrencilerimizin ailelerinin maddi durumunu da göz önünde bulundurarak eğitim hizmetlerimizi makul bir fiyatla sunuyoruz. Bu nedenle eğitim ve öğretim konusunda tercih edilecek en doğru adreslerden biri olarak öğrencilerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Teklif Formu