FEN LİSESİ

Benek Koleji

Benek Koleji Fen Lisesi, GES modelimiz kapsamında Fen Lisesi müfredatımızı da özenle hazırladığımız için öğrencilerimiz hedeflerine ilk tercihlerinde yerleşirler.

Temel olarak:

– 9 ve 10. sınıflarda ağırlığımız, Temel Yeterlilik Testi (TYT) eksenlidir. Buradaki amaç, hem TYT  hem LGS’yi  hem de 9 ve 10. sınıfların konularını kapsamasıdır. Bu anlamda tekrar önemlidir.

– 11. ve 12. sınıflarda ise ağırlıklı olarak AYT(Alan Yeterlilik Testi) temelli çalışılır. Buna rağmen TYT ihmal edilmez.

– Her ay YKS hedefli, DBS(Düzey Belirleme Sınavları)  sınavları ile öğrencinin bireysel gelişimi takip edilir ve eksiklerin zamanında telafisi yapılır.

– Sınıf mevcutlarımız 24 kişiliktir.

PDR bölümümüz alan ve meslek seçimleri konusunda öğrencinin bireysel gelişimine uygun yönlendirmelerini, hem bireysel olarak hem de sınıf olarak sürdürür. 12. sınıf sürecinde üniversite tercihlerinde öğrencilere rehberlik eder.

Ayrıca öğrencilerimizin gelecekteki mesleklerinde başarılı olmaları için teknolojiye büyük önem veriyoruz. Okulumuzda teknolojik ekipmanlarla donaltılmış FKB laboratuvarlarımızda pratik yapmalarına olanak veriyoruz.

Öğrencilerimiz, öğretmenleri ve PDR bölümümüz tarafından yönlendirilerek kendilerini ifade etme, liderlik etme ve takım çalışması becerilerini geliştirirler. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler, kulüp çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri aracılığı ile topluma hizmet etme fırsatı bulurlar.

Öğrencilerimiz; bilimsel araştırmalar, yarışmalar, sanat sergileri, spor müsabakaları ve topluluk hizmeti gibi birçok farklı faaliyete katılarak kendilerini keşfetme fırsatı bulurlar.

Benek Koleji Fen Lisesi 2023 Fiyat Politikamız📉

Çorlu’da Fen Lisesi fiyatları 2023 yılında birçok aile için önemli bir konudur. Okulumuz buradaki ilkesi nitelikli eğitim, depreme dayanıklı güvenli bina ve VELİ DOSTU olmaktır. Fen Lisesi bölümümüzde öğrencilerimiz için belirlediğimiz fiyatlar, eğitim kalitemizi yansıtacak şekilde uygun seviyededir.

Ayrıca öğrencilerimizin ailelerinin maddi durumunu da göz önünde bulundurarak eğitim hizmetlerimizi makul bir fiyatla sunuyoruz.

Çorlu’da Fen Lisesi fiyatları 2023 yılında da Benek Kolejinde öğrencilerimize sunacağımız eğitim kalitesine uygun şekilde düzenlenecektir. Bu nedenle eğitim ve öğretim konusunda tercih edilecek en doğru adreslerden biri olarak öğrencilerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Teklif Formu

OKUL GÖRSELLERİ