ANAOKULU

Benek Koleji

Bu amaçla modern eğitim teknikleri ve UZMANLAŞMIŞ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ(UOÖÖ) mantığımızla öğrencilerimiz en iyi, alanında branşlaşmış eğitimcilerle, her bir çocuğumuzun farklı öğrenme stillerine ve hızına uygun olarak hazırlanmış, öğretim programımız ile farklı her çocuğumuzun en iyi şekilde öğrenmelerini sağlamak için tasarlanmıştır

Anaokulu

Öğrencilerimiz İngilizce, Almanca, yaratıcı drama, resim, müzik ve beden eğitimi derslerinde BRANŞ Öğretmenlerinden ders alır.

Uzmanların da belirtiği gibi her yaş için en iyi spor, yüzmedir. Okul öncesi öğrencilerimiz haftada bir saat yüzme dersi alırlar.

Bunun yanı sıra isteğe bağlı olarak bale dersleri de verilir.

Benek Koleji Okul Öncesi Bölümümüzde,  çocuklarınızın en iyi eğitim ve öğretim alması için çalışıyoruz. Sizleri de ailemize katılmaya ve çocuklarınızın geleceğini birlikte inşa etmeye davet ediyoruz.

2023 Anaokulu Fiyat Politikamız📉

Benek Koleji olarak Çorlu’da anaokulu fiyatları 2023 yılında da kaliteli eğitimimizle uygun olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak belirlediğimiz fiyat politikamız, ailelerimizin bütçelerine uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Okulumuz buradaki ilkesi nitelikli eğitim, depreme dayanıklı güvenli bina ve VELİ DOSTU olmaktır.

Eğer siz de çocuğunuzun sağlıklı bir ortamda eğitim almasını istiyorsanız Benek Koleji anaokulu bölümüne bekliyoruz. Kaliteli eğitimimizle çocuklarınızın geleceğine katkıda bulunabilirsiniz.

Teklif Formu