İLKOKUL

Benek Koleji

Benek Koleji, öğrencilerin temel eğitimleri tamamlamaları için 1,2 ve 3.sınıflarda UZMANLAŞMIŞ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ(USÖ) sistemiyle 28 yıldır fark yaratmaktadır. Okulumuzda öğrencilerimizle bireysel öğrenme stillerine uygun, öğretim programlarını sunuyoruz. Her bir öğrencimiz, kendi hızında öğrenebilir ve bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak destek alabilir.

ÇOK DİLLİLİK anlayışımız ile yabancı dil eğitimimiz İngilizce ve Almanca olarak okulumuzun her kademesinde verilmektedir. Alanında deneyimli BRANŞ öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin dilsel, akademik, sosyal, kültürel ve sporsal gelişimlerine önem vermektedir.

Benek Koleji, öğrencilerimizin geleceği için en iyi eğitimi sağlama konusunda kararlıdır. Temel eğitim dediğimiz okul öncesi, 1,2 ve 3. sınıflarda UZMANLAŞMIŞ öğretmen anlayışımız, okulumuzun GELİŞMİŞ EĞİTİM SİSTEMİ (GES) modeli ile öğrencilerimizin her alanda gelişmelerini sağlıyoruz. Okulumuzda öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmeleri ve hayallerini gerçekleştirmeleri için gerekli becerileri kazanmalarına yardımcı oluyoruz.

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin eğitiminde ne kadar kararlı olduğumuzu görmenizi ve okulumuzu keşfetmenizi sağlayabiliriz. Bu süreci de kayıt dönemi ile sınırlamıyoruz. Velilerimiz, yıl içinde aile, öğrenci ve öğretmenlerle bir arada yaptıkları  portfolyo çalışmalarımızla da yıl içinde eğitim anlayışımızı yakından takip edebilirsiniz.

Uzmanların da belirtiği gibi her yaş için en iyi spor, yüzmedir. İlkokul öğrencilerimiz haftada bir saat yüzme dersi alırlar.

Bunun yanı sıra isteğe bağlı olarak bale dersleri de verilir.

Sizi de Benek Koleji ailesine katılmaya ve öğrencilerimizin geleceğini birlikte inşa etmeye davet ediyoruz.

İlkokul

Benek Koleji 2023 İlkokul Fiyat Politikamız📉

Benek Koleji ilkokul bölümü, öğrencilerin eğitim hayatları boyunca karşılaşabilecekleri her türlü zorluğu aşmalarına yardımcı olmak amacıyla her öğrenciye özel bir öğrenme ortamı sunar. Bireysel öğrenme stillerine göre tasarlanmış ders programları, modern eğitim teknolojileri ve donanımlı sınıflarımızla öğrencilerimiz en iyi şekilde eğitim alırlar.

Çorlu’da ilkokul fiyatlarına yönelik olarak Benek Koleji ilkokul bölümü, eğitimde kalite ve öğrenci memnuniyeti odaklı bir fiyat politikası benimser. Okulumuzun buradaki ilkesi nitelikli Eğitim, depreme dayanıklı güvenli bina ve VELİ DOSTU olmaktır. Her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ders programları, modern eğitim teknolojileri ve uygun fiyatlarla, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına değer katarız.

Teklif Formu

OKUL GÖRSELLERİ