ORTAOKUL

Benek Koleji

Bu başarının nedeni eğitim sistemimizdir. 28 Yıllık GELİŞİMCİ EĞİTİM SİSTEMİ (GES) modelimiz ile bu başarıyı 15 yıldır sürdürüyoruz. Bu GES modelimizin bazı farklılıklarını şöyle anlatabiliriz:

– 4. Sınıftan itibaren tüm dersler, BRANŞ öğretmenlerince verilir.

– Düzenli olarak LGS formatlı ve 3. Sınıftan itibaren her ay, Düzey Belirleme Sınavlarımız (DBS) yapılır. Bu sınavlar il öğrencilerin eksikleri tespit edilir ve telafisi yapılır.

– Öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre ders programları hazırlanır ve akademik anlamda gelişimler en emin yoldan sağlanır.

– 7 ve 8. sınıflarda yoğunlamışmış LGS programlarımız ile LGS sınavı esaslı konu tekrarları ve takviyeler ile öğrencilerimizin bireysel gelişimleri en üst seviye ye çıkarılır.

Benek Koleji, akademik odaklanmayla yetinmez. 4, 5 ve 6. sınıflarda Yabancı Dil Şenliği, Okul Şenliği ve Bilim Şenliği etkinliklerimiz ile sosyal ve kültürel gelişimlerinin sağlarız.

Spor alanında ise ağırlıklı basketbol, voleybol gibi takımlarımız, sportif etkinliklerle yer alırlar. Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için gerekli becerileri kazanmalarına yardımcı oluruz.

Özellikle yabancı dil konusunda yalnızca okul içinde değil, Kardeş Okul Projelerimizle(KOP) farklı kültürleri tanımak ve yabancı dilimizi geliştirmek için bu projeleri hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar,  Romanya-Bulgaristan- Ukrayna-Endonezya ve son olarak Finlandiya ile proje kapsamında yabancı öğrencileri evlerimizde misafir ettik ve misafirleri olduk.

Benek Kolejinde, öğrencilerimizin başarıları ve mutlulukları için çalışıyoruz. Sizi de bölgenin en başarılı ortaokul ailemize katılmaya ve öğrencilerimizin geleceğini birlikte inşa etmeye davet ediyoruz.

Çorlu Ortaokulları

Benek Koleji Ortaokul 2023 Fiyat Politikamız

Benek Koleji olarak, bölgemizde ortaokul eğitimi almak isteyen öğrencilerimize en kaliteli eğitimi en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Okulumuz buradaki ilkesi nitelikli eğitim, depreme dayanıklı güvenli bina ve VELİ DOSTU olmaktır. 2023 yılı için  belirlediğimiz fiyat politikaları, öğrencilerimizin ve velilerimizin bütçelerini zorlamadan en iyi eğitimi almalarını sağlayacak şekilde oluşturulmuştur.

Okulumuzda verilen eğitim kalitesi, öğrencilerimizin akademik başarıları, sosyal etkinliklere katılımı ve kişisel gelişimleri açısından oldukça yüksektir. Fakat bu kaliteli eğitimden yararlanmak için yüksek fiyatlar ödemek zorunda değilsiniz. Çorlu’da ortaokul fiyatları araştırması yaparken, Benek Kolejinin veli dostu ve uygun fiyat politikalarını da değerlendirmenizi öneririz.

Kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunan Benek Koleji, öğrencilerimize geleceklerine yön verebilecekleri bir eğitim ortamını 15 yıldır sürdürmektedir. Eğitimde ÖZ GÜCÜMÜZ ile 15 yıllık tecrübemize güveniyoruz. Sizi Benek Koleji ailesinin bireyi olmaya davet ediyoruz.

Teklif Formu