Akademik Kadro
Cemal BİTLİS — Kurucu Müdür

BENEK Koleji Misyonumuz

Temelinin sevgi ve saygıya dayandığı değişen ve gelişen teknolojinin üst düzeyde kullanıldığı,yaratıcılığın ön planda olduğu,geliştirilmiş eğitim sisteminin ayrıcalığıyla bütünleştiği,

Tüm çalışanlarınca ekip ruhunun benimsendiği felsefeyle alanında en iyi bireyleri yetiştirmektir.

BENEK Koleji Vizyonumuz

Her alanda mükemmel insanı yetiştiren lider okul olmak.

BİZ KİMİZ

Okulumuz 2008 yılında, Çorlu’da küçük bir binada eğitim ve öğretime başladı. Binamızın küçüklüğünden dolayı okul öncesi, ilkokul ve ortaokul bölümlerimizle 9 yıl bu binada faaliyetlerimizi sürdürdük. 1995 yılında ortaya koyduğumuz eğitim modelimiz, GELİŞİMCİ EĞİTİM SİSTEMİNİ (GES), 2008 'den beri BENEK Kolejinde, devam ettirdik. GES modeli uzmanlaşmaya ve branşlaşmayı temel alan, eğitim sistemidir. Bir kurumun kalıcı olması için sistem şarttır. Eğitim ve öğretimde başar, sistem ile olur. Bireysel farklılıkları ve her çocuğun ayrı öğrenme süreçlerini göz ardı etmeden, belirlenen hedeflere doğru, sürecin planlaması ile olur. 15 yıldır, Benek Koleji’nde uygulanan GES modeli ne getirdi, dersek; - Akademik anlamda 10 tane Türkiye birinciliklerimiz ile bölgemizin en saygın kurumlarından birisiyiz. - 2018 yılında basketbol’ da Tekirdağ birincisi olduk. Arkasından, Balıkesir, Bursa ve Bandırma illerinin bulunduğu okulları da yenerek, Marmara bölge şampiyonu olduk. - Satrançda, Türkiye 6.sı olduk. - Öğrencilerimizi, sosyal ve kültürel alt yapımızla, geleceğin bilinçli, vatandaşları olarak yetişiyorlar. - Mezunlarımız, Lise ve Üniversite tercihlerinde ülkemizin en saygın kurumlarında okumanın ayrıcalığını yaşıyorlar. - Yabancı dil konusunda "çok dillilik" esasına göre iki yabancı dili, en iyi şekilde öğrenmesi için yıllardır, dünya okullarıyla iş birliği yapıyoruz. Kısaca, yalnızca akademik anlamda değil, bilinçli, duyarlı vatandaşlar olarak, nesiller boyu süren bir okul olmanın gururunu yaşıyoruz. Sizi de Benek Koleji ailesi olmaya çağırıyoruz.

Eğitmenlerimizle Tanışın

Eğitmen kadroları, öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi için oldukça önemlidir. Eğitmen kadrosunun alanında uzman ve deneyimli olması en önemli unsurlardan biridir

Faruk Yaman

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nilgün Polat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Sayılar Konuşur

75+

Ödül

5+

Eğitim Birimi

22+

Eğitmen

27Bin+

Örenci

Velilerimizin Görüşleri

Oğlum için Benek Kolejini seçerek en doğru kararı verdim.Tecrübesiyle bizi hiç yanıltmadı.Benek ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyuz.
Aylin C.
Doç. Doktor
Okul kurucusunun bir öğretmen olması her alanda kendini hissettiriyor.Çocuğumun başarısında katkıları çok büyük.Tüm öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.
Esra T.
Hemşire